Medlemsmøte 11. april 2013

Så et forsinket referat fra 11. april, brått var jeg uten Internett men nå er alt i orden igjen. Rart så avhengig men er.

18 var møtt fram denne torsdagen.

Thorbjørn og Espen hadde vært på årsmøte i seksjonen og Thorbjørn fortalte fra møtet. Seksjonens kontingent og avgifter indeks reguleres, dette gir en liten økning i kontingenten. Cirrus øker ikke sin del og har vel ikke planer om det. Modellfly-håndboka «prøvekjøres» fra 1. mai, dette omhandler fly fra 0 til 30 kg. A-bevis fra 7 kg. og klubbene må legge tilrette for at A-bevis kan tas.

Terminlisten er vel nå klar og det første stevnet, F3K er historie når dette skrives.

Leif informerte om at SmalSize på Lilletorget flytter til Ensjøveien 7 fra 3. mai. Det blir butikk på 743 m3, som deles med Norsk Modelljernbane. Det blir nok av varer og gode tilbud ved åpningen. Spektrum DX8 kan nå gratis oppgraderes med seilfly-program.

Thorbjørn viste fram nye modeller fra Hacker og Topmodel. Han begynner å få en oversiktlig utstilling på stabburet. Han fortalte og viste bilder fra sin årlige tur til Tyskland. Graupner er nå overtatt av den Koreanske produsenten og alt av garantier og service går som normalt.

Neste møte er etter kalenderen 9. mai men da er nok de fleste av oss i Danmark! så neste møte er nok ikke før 13 juni – følg med på hjemmesiden

2. mai er det Flydag på Kjeller

Skribent: Harald Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *