Hanstholm, første rapport 2013

Da har de først Cirrus-pilotene kommet til Hanstholm. Dessverre ikke særlig bra vær, men vi fikk et par turer på Ku 2-hanget. Værvarselet i morgen er oppholdsvær med vind fra syd til syd-vest. Da blir det mer flyging på Ku2.

Vi fikk til og med prøveskyte med en potet-kanon. Det er som kjent aldri for sent å få en lykkelig barndom.

Skribent: Espen G. Bakke

1 tanke om “Hanstholm, første rapport 2013

  1. PDF for så lite tekst? Hvis ikke det manglet noe i pdfdokumentet jeg fikk fram så virker dette unødig tungvint for leserne. -Først skal det genereres en PDF, så skal det lastes ned, så skal det åpnes. Hadde det i det minste vært noen fotos! – Vel, stå på Hanstholm heldiggriser! – Gleder oss til å komme etter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *