Referat fra NM F3K 2013

DLG sekvensbilde

11. deltakere hadde funnet veien til Spydeberg for å møtes til dyst i det som etterhvert skulle vise seg å bli den kanskje fineste helgen sommeren 2013. Strålende sol fra nesten skyfri himmel. Flotte seilflyforhold.

Under trygg ledelse av stevneleder Leif Bjørgo startet stevnet med pilotmøte fredag kveld og briefing lørdag morgen. Første flukt gikk kl. 10:00. Med stram gjennomføring, fikk vi 8 omganger før kl. 17:00. På søndag startet det med de fire siste innledende rundene før finalene kl. 14:00. Fire finalerrunder senere var vinneren klar! For fullstedige resultater kan du klikke her.

NM F3K 2013, Pallen
Kristian Austenå, Lars Petter Eriksen og Morten Bremsrud

Ganske tidlig ble det klart at Lars Petter hadde kommet for å vinne. Den ene omganmgen etter den andre ga 1000 poeng. Øvrige deltakere ble nesten for statister å regne. Imponerende stabil flyging. Bare 1000-poengere sier sitt. Vi bøyer oss i beundring.

De øvrige 10 deltakerne hadde det likevel fint under NM. Innbyrdes kniving med han du slo eller ble slått av sist er også spennende. Seilflymiljøet er spesielt på den måten. Alle har det gøy, uansett hvor på listen de ligger.

Lørdag kveld ble det servert grillmat med forfriskninger. Vi var forberedt på normalt augustvær, men partyteltet var ikke nødvendig denne gangen. Varmen og den gode stemningen holdt til langt utover kvelden.

 

Støtt våre sponsorer:

Thorbjørn & Kåre RC Seilflysport og Smallsize

 

Skribent: Espen G. Bakke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *