Ekstraordinært årsmøte 09.01.2014

Espen ledet oss gjennom møtet og de nødvendige justeringer av lovene og de nødvendige tillegg av medlemmer av styret ble bestemt. Cirrus får selvfølgelig til slikt.

Arild viste fram, så langt, konkurranse styringen har kommet, med tall display og lyd, se bildet. Dette kommer til å bli bra. Arnfinn B. har også en finger med i dette prosjektet..

Søndag 2. februar er det duket for Modellflymessen i Ekeberg hallen. Dette er et viktig arrangement for klubben og det er viktig at flest mulig møter og tar i et tak. Øyvind henter det utstyret som er lagret på gården. Vi møtes i Ekeberg hallen klokken 09:00 for å begynne å rigge.

Thorbjørn viste fram de nye Graupner/SJ MZ Hott radioene, de nye mottakerne med gyro innebygget og om regulatorene, her var det mye å lære og ikke minst å sette seg inn i. Graupner/SJ MZ radioene er blitt meget godt mottatt i USA, her kjenner de jo ikke Graupner så godt fra før.» Model Airplane News» har en fyldig artikkel om Graupner/SJ MZ-24 i årets februar nummer.

De som oppgraderer Graupner/SJ utstyr må huske å 0-stille til fabrikk innstillingene!

Kjell viste fram byggesettet han holder på med, dette blir en Spitfire i balsa og lister, herlig å se noe slikt og ikke bare kompositt ferdig fly.

Pizza og Graupner HOTT i blanding, se bildetDen nye konkurranse styringenKjell med byggesettetPizza og Graupner HOTT

 

Neste møte er 13. februar! Da er det et forslag fra Arnfinn L. å ta med det eldste du har av utstyr, fly, radio, motorer o.s.v. Dette kan bli interessant! Så let i gamle gjemmer!

Så sees vi på Ekeberg 2. februar!

 

 

 

 

Skribent: Harald Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *