Nytt fra forbundet

Instruktørkurs

Modellflyseksjonen ønsker velkommen til instruktørkurs onsdag 12. februar i NLFs nye lokaler i Møllergata 39 i Oslo, kl 16:00 – 21:00. Det blir pizza og brus. Klubbens ledelse er ansvarlig for å melde på kandidater til I2 og I1 bevis. Mer informasjon og påmelding:

http://nlf.no/modellfly/instrukt-rkurs-i-oslo

 

Påmelding til årets klubbledermøte har startet

Modellflyseksjonens styre innbyr lederne i klubbene til Best Western Gardermoen Airport Hotell lørdag 1. mars 2014, kl. 10:00 – 16:00.  Til ledermøtet innbys primært klubbens leder. Dersom leder ikke kan stille oppfordrer vi til at klubben sender nestleder eller annen representant.

Mer informasjon og påmelding:

http://nlf.no/modellfly/ledermote2014

(NB: Dersom du er leder i klubben og ikke har hørt om dette før nå, er klubben din registrert med FEIL e-postadresse hos oss – send oss den riktige  nå så du ikke går glipp av viktig informasjon!)

 

Nå kommer nye medlemskort for 2014

Medlemskort for 2014 med kontingentkrav er skrevet ut og sendes i disse dager. Har du krysset av for «kun e-info» på dine medlemsdata på http://melwin.nlf.no har du allerede fått kontingentkravet på e-post (og du mottar ikke noe på papir). Husk å betale i tide! Din forsikring og medlemskap i klubben er ikke gyldig før du har betalt. Når klubben avholder årsmøte er det krav om at deltakerne på møtet må ha betalt kontingent for inneværende år for å være valgbar og/eller stemmeberettiget.

 

Vinter er klubbmøtetid

Har klubben problemer med å rekruttere? Ingen som vil stille på dugnad? Klubbstyret er den samme gjengen år etter år? Gruer det sittende styret seg til ny sesong? Who are you gonna call? Tom Brien! NLFs aktivitetskonsulent kan delta på klubbmøtet deres for å hjelpe klubben med klubbutvikling, rekruttering og motivasjon. Ta kontakt med tom.brien@nlf.no

 

Med vennlig hilsen

 

Jon Gunnar Wold

Fagsjef/avdelingsleder Modellflyseksjonen Norges Luftsportforbund Tlf 41620374

 

************************************************************

Norges Luftsportforbund

Direktesendt post fra MeLWin

************************************************************

Skribent: Espen G. Bakke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *