Medlemsmøte 13.02.2014

Så var det 18 som møtte til Cirrus møtet på «Gården», det er plass til flere!

Vi har flere instruktører – hva kan de brukes til? jo de kan blant annet avgjøre om du er verdig til å inneha A-bevis. Det kan hende vi må ha det da kanskje vekt grensene forandres. Bare søle og slaps sier takk for seg kan vi «fly opp til prøve» på flyplassen vår og andre steder.

Modellflymessen, nummer 11 i rekken, var neste tema. Messen er en viktig inntekt for klubben og ga også i år et pent overskudd. Men vi hadde færre besøkende – skyldes det markedsføringen? Programmet kan også forbedres, ikke spennende med «Pylon res» over 10 runder, og publikum liker STORE modeller hvor var helikoptrene og flotte jet-modeller og kan vi få presentasjonen av Cirrus som klubb fram i lyset? Hva med en «»Cirrus film» som viser hva vi bedriver. Her må flere ta i et tak og komme med innspill! Modellflymessen kan ikke bare gå på rutine.

Kjell bygger flyKjell hadde kommet mye lenger på sin Spitfire. Den er trukket med LightSpan og malt. Et nydelig arbeid! Er det flere som bygger noe? Så ta det med da vel!

Thorbjørn fortalte og viste bilder fra sin 17. Nüreberg messe også en video snutt av en liten Graupner heli som så ut til å bare fly opp-ned

T&K rc-seilflysport har nå de nye Graupner/SJ POLARON laderne på lager, riktig nokk ikke i alle de lekre fargeneGraupner laderemen meget bruker vennlige  og praktiske. Ladere på «høy-kant» med 3″ Touch Display i front passer de godt i hylla. Prisen er ca. 2000.- for rimeligste modell. Kjekt å ha, også et eget Power kan kjøpes til.

Pizza var de også denne gang.

Neste møte er 13. mars – vi sees.

 

Skribent: Harald Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *