Medlemsmøtet er allerede kommende torsdag 6. april

Den vanlige 2. torsdag i måneden kolliderer i år med skjærtorsdag. Derfor blir aprilmøtet allerede førstkommende torsdag, altså 6. april. Alle medlemmer (eller mulig nye) er velkommen i  Ekebergveien 101, Ekeberghallen.

Det blir informasjon fra årets NLF-ting/Modellfly som ble avviklet i helgen. Der var Cirrus med og har saker å berette!

Videre får vi informasjon om årets Hanstholm.

Vi vil utveksle tanker om NM F3K og Nordisk F3J som Cirrus skal arrangere. Alle som skal delta i nasjonale stevner skal også ha fullført idrettsforbundets REN UTØVER-kurs og det blir det informasjon om.

Vi planlegger vårens hyggetreff på flystripa,- som tradisjonen tro er en dugnad. Denne våren er det ikke så mye som står igjen på hytta, så det blir antagelig anledning til noen flyturer. Pølser blir det også. Datoen som er planlagt er 4. mai. 

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *