Cirrus F5J onsdags Cup 5.4.2017

Da er endelig årets 2017 utgave av F5J cup igang!

Påmeldte: Kjell med Tragi og Otto med Aspire.

Onsdagen var meldt med relativt kraftig vind, noe som sikkert var grunnen til det noe mangelfulle oppmøte. Men, (som i samme vindfulle stevne fjor) startet også i år Kjell og undertegnede. Vi rakk derimot 10 runder i vind som varierte fra (anslått) 6 – 12 m/s. Litt dramatikk etter tredje runde da jeg klarte å brekke halen på Aspire’n etter rundkast i landingen. Men, med lynlim, aktivator og gaffa-tape ble 7 nye runder fullført. Jeg har sagt det før, og sier det igjen: skal du bli god i dette gamet, må det også flys i vind!

Tankevekker: Det skal flys 10 min. = 600 sek. Med 10 m/s vind skal du tilbakelegge 6 km! (begynner du å sirkle blir det mer…) Da er det viktig å ha en godt trimmet (les: riktig ballastert) modell.

Vedlagt linker til resultat for stevne, runde score og sammenlagt så langt i cupen. I år er det satt opp 11 onsdager, hvor de 6 beste teller.

Vi ses onsdag 19.4? Første onsdag over påske. Benytt påmeldingsskjema til Cirrus. Er du ute i siste liten, fint om du sender en sms, så vi får satt opp ferdige lister før start.

Overall results 5.4.17

Round Scores 5.4.17

Cirrus F5J Cup 2017 sammenlagt

Skribent: Otto Jæger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *