Vi kan felle trær i ‘trerekka’ på flyplassen

Onsdag ettermiddag besøkte jeg nabogården Nordre Berger sør for flyplassen. Det er grunneieren der som eier ‘trerekka’, som enkelte piloter har gjort ubehagelig møte med. Hensikten med besøket var å få tillatelse til å felle bjerker som danner ‘trerekka’.

På gården var de litt usikre på hvilke trær det gjaldt, så ‘bondemanden’ ble med meg på befaring. Vi ble etterhvert enig om at Cirrus kan få felle trær!

Vi skal ikke ta alle i denne omgang (bl.a. av hensyn til en del aktivitet i naturen). Jeg foreslår at vi tar trær som står nærmest området vårt. Trestammer kan plasseres i lunner mot åkeren der de eventuelt kan hentes med traktor av bonden.

Arbeid med motorsag skal ikke pågå på helligdager, eller på kveldstid.

Cirrus oppfordrer til å vise hensyn til fuglelivet i området.

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *