Cirrus F5J onsdags Cup 19.4.2017

2’dre runde av årets utgave av F5J cup unnagjort!

Startende: Stein-Vidar, John, Otto, Anders, Alf-Erik og Henri. Stein Gisle, som var uheldig før start, fikk ødelagt en ny modell og valgte derfor å være tidtaker i dagens konkurranse. Grunnet mye vind valgte også Kjell å avvente grunnet (for) lette modeller. Skulle nok hatt Tragi’n her 🙂

Også denne onsdagen startet med mye vind. Vinden var derimot sørlig, og derfor ikke så «gusty» som to uker tidligere. Vi gjennomførte fire runder i varierende vind. Som tidene viser var det svært få «10 minuttere». Først i siste runde roet vinden seg såpass at Alf-Erik og jeg klarte å fly 9:59. Begge to 🙂 En del dramatikk også denne gangen da Stein-Vidar ute landet i åkeren og brakk kroppen allerede i første omgang. John var uheldig i siste runde, og hadde ikke kontakt med flyet etter avkast. Noen looper, og rett i bakken. Begge modeller er derimot reparerbare.

Vinner ble ikke ufortjent Henri som gjennomførte fire veldig gode omganger. Like bak fulgte Alf-Erik, deretter Anders på tredje og pallplass. Gratulerer! Undertegnede prøvde seg med Kappa og ballast. Dette må tydeligvis utforskes mere før man prøver det i konkurranse….

Vedlagt linker til resultat for stevne, runde score og sammenlagt så langt i cupen etter 2’dre runde.

Vi ses onsdag 3.5? Det er meldt knallvær, så meld dere på så andre også kan se hvor mange som stiller opp! 

Overall results 19.4.17

Round Scores 19.4.17

Cirrus F5J Cup 2017 sammenlagt etter runde 2

 

Skribent: Otto Jæger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *