Innkalling til ekstraordinært årsmøte og Medlemsmøte 11. mai 2017

En liten påminnelse om medlemsmøte torsdag 11. mai!

Agenda

Styret har oppdaget av vi ved en inkurie ved valget 2016 ble et styremedlem i manko. Vi har hatt et fullverdig styre i forhold til NLF, NIF og det offentlige, men i henhold til våre egne vedtekter har/er vi et styremedlem i manko. Styret setter pris på og er glade for at valgkomiteen snudd seg rundt og funnet frem til Otto de Besche – som har sagt seg villig til å stille til valg som 2. styremedlem. Vi må derfor sette av litt tid på neste medlemsmøte til et ekstraordinært årsmøte for å få dette formelt riktig.

Ekstraordinært årsmøte

 • Godkjenne innkalling og foretningsorden
 • Godkjenne de stemmeberettige
 • Velge dirigent, referent og 2 medlemmer til å signere protokollen
 • Foreta valg av 2. styremedlem: valgkomiteens forslag: Otto de Besche
 • Signering av protokoll med fulltallig styre.

Medlemsmøte

 • Noen ord om Hanstholm
  – litt bilder og motivasjon for de som ennå ikke har meldt seg på 🙂
 • A-Bevis teori ved Espen
  – Det vil etterhvert tvinge seg frem krav til A-bevis i forhold til forskrifter for å kunne utøve sporten og hobbyen vår. En god anledning til å gjennomføre teoridelen for de som ikke har gjennomført A-bevis og repetisjon for medlemmer som har gjennomført tidligere. Det vil på medlemsmøte i juni bli mulig å gjennomføre de praktiske øvelsene og prøvene for utstedelse av A-bevis.

Styret håper så mange som mulig benytter anledningen til å skaffe seg A-bevis!

Skribent: Arild

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *