Cirrus F5J onsdags Cup 3.5.2017

3’dje runde av årets F5J cup fullført!

Startende: Stein-Vidar, Otto, Alf-Erik, Morten, Stein Gisle og Henri. Hvor ble det av Kjell?

Relativt rolig og stabil vind fra nord. Avtagende utover kvelden. Vi gjennomførte fem runder før solen gikk ned. Veldig varierende forhold. Noen runder hvor alle fløy full tid, mens andre var vanskeligere. Når det gjelder stabilitet i landinger har vi litt å lære av Morten. På de tre neste plassene gjorde alle det bra, men utelandet i en runde. Når det gjelder høyde, vant Alf-Erik denne gangen, men jeg var ikke langt bak. Stein Gisle erfarte at det er «dyrt» å gå av på 275 m! Sannsynligvis gikk han ikke av her, men gikk av rett i en boble, og løftet til 275 m før Altisen måler høyden. Høyden måles som kjent 10 sek. etter motorkutt!

Vinner denne gangen ble meg. Knepent foran Alf-Erik, og deretter Henri.

Vedlagt linker til resultat for stevne, runde score, flight score, landings resultater, høyde straff og sammenlagt så langt i cupen etter 3’dje runde. Her er det faktisk mye interessant lesing.

Regner med mange stiller opp søndag 14.5 for andre runde i F5J serien til Cirrus? Det er meldt knallvær (tror jeg :-)). Meld dere på så andre også kan se hvor mange som stiller opp! 

Overall results 03.05.17

Round Scores

Flight Scores

Landing Results

Height Penalty

Cirrus F5J Cup 2017 sammenlagt etter runde 3

Skribent: Otto Jæger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *