F3J Norges Cup 17. juni

Vårsesongens siste NC i F3J ble arrangert av Cirrus på Spydeberg 17. juni. Stevnet ble først kansellert pga været, men etter store protester fra noen, ble kanselleringen kansellert. 5 av 11 påmeldte så ikke nytten av å delta, men resten av gjengen syntes det var helt topp. Det ble avtalt, etter en titt på yr, at man skulle prøve å fly 3 innledende runder + 2 finale runder, forhåpentligvis før regnet kom. Det var vanskelig å fylle tiden i skyet og trykkende vær før regnet kom etter 3 runde. Mange benyttet seg av hang effekten på den vestre tre rekka, her kunne man faktisk holde seg flere minutter, hvis man traff riktig.

Lunsjen ble inntatt når regnværet kom og finalen rundene ble flydd umiddelbart etterpå. Jonar Langseid og Aril Røsvik fløy finaler, der Aril trakk det lengste strået. Gratulerer.

 

Innledende runder:

2018-06-17_Prelim Overall

2018-06-17_Prelim Flight Scores

2018-06-17_Prelim Landing Results

 

Finale runder:

2018-06-17_Finals Overall

2018-06-17_Finals Flight Scores

 

Total alle runder:

2018-06-17_Overall

 

 

 

 

Skribent: Stein-Vidar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *