STEIN JAKSLAND RUNDER 80, GRATULERER FRA CIRRUS!

24. august fyller Stein 80 år. Stein har vært en av pionerene på Cirrus’ samling på Hanstholm. Der har han vært hyttekontakt, 17. maitog- general og ikke minst kokken som har servert en fantastisk «Sild i solnedgang».

Stein har også vært en dyktig pilot med store, selvbygde modeller, og små raske modeller, på hanget. I tillegg er han en ordentlig termikksniffer som kan dirigere deg til overraskende bobler. Vi håper Stein stiller opp videre og kan dirigere til oppadgående luftstrømmer.

Gratulerer med dagen!

Stein er medlem i Noregs Hystarlag: Opp skal det,- om det så skal ned igjen          Foto: Kjell Bentzen

 

Pilot Stein med Morten som hjelper          Foto: Kjell Bentzen

 

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *