Årets julebord avsluttet sesongen 2018

18 medlemmer kom til årets julebord. Gunnhild Jespersen hadde også i år laget all julematen til Cirrus, hjemme hos seg selv. Helt fortreffelig smakte det, og etter 2-3 runder ble middagen avsluttet med en stor porsjon multekrem oppi en kromkakeomkransning. Tusen takk, Gunnhild,- vi digger deg!

Alf Erik Ross ble på nytt premiert som seierherre i Cirrus Cup. Han tar gjerne med seg vandrepremien og viser den til oss,- før han tar den med hjem igjen. Vi andre må på nytt forsøke å ta opp kampen! Otto Jæger og Kjell Bentzen fikk premie for 2. og 3. plass, men jammen var det flere som kunne blandet seg i årets innspurt.

Det var mye forskjellig å vinne på årets lotteri. Elefun stilte velvillig med 3 gavekort som vi takker for,- og setter stor pris på. Dette bidrar godt i loddsalget. Antagelig blir gavekortene utnyttet i stor grad! Takk også til Ole Nordskogen som bidro med 4 «julepølser» som inneholdt glassfiber- og karbonduk. Fine premier for dem som ikke nødvendigvis gjerne reparerer, men må! I tillegg hadde Cirrus ordnet lodder, også fra Thorbjørn&Kåre RC-seilflysports siste aktive måned.

Som avslutning har det blitt tradisjon med flyquiz, der alt som kan minne om flytilhørighet danner en rød tråd. Undertegnede var ansvarlig også i år og er fornøyd med å slippe å velge blant intrikate svaralternativ.

Takk også til Maike for fin oppvartning og hjelp i julebordet som litt brått måtte avsluttes pga sikkerhetsalarmen i idrettens hus.

Ha en God Jul alle sammen!

Alf Erik med vandrepremien for Cirrus Cup som han på nytt tok med hjem. Den flotte seilflypiloten er laget av kunstneren Bjørn Hansen.

På vinnerlaget i flyquizen var Stein Gisle, Arnfinn, Thorbjørn og Kristian.

 

 

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *