Godt Nytt År 2019

Cirrus ønsker alle piloter og entusiaster et riktig Godt Nytt År!

Som dere ser, er det fullt mulig å finne ut om det er bra flyforhold på flyplassen. Bilder fra værstasjonen finner du øverst til venstre på hjemmesiden.Ta en titt en formiddag, så kanskje blir du inspirert til en vinterflytur i løpet av dagen. Etterhvert blir dagene lengre!

Den 10. januar er det klubbmøte. På julemøtet ble det foreslått at vi burde ta med gamle fly og utstyr. Grip sjansen! La oss lage et nostalgisk klubbmøte nå i vintermånedene. Da kan vi også snakke om aktiviteter i det nye året, for alle interesserte.

Denne vinteren blir det ikke noe arrangement i Ekeberghallen. Styret har bestemt at vi legger Modellmessen på vent, dette året. Det er vemodig, men mange forhold gjør at vi har behov for en pause. Vi håper at vi neste år kan være igang på nytt!

Vel møtt på januarmøtet enten du er aktiv eller liker å følge med i aktivitetene våre!

 

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *