Det blir ikke Modell(fly)messe i Ekeberghallen 2019

Etter ca 15 år med Modellflymesse i Ekeberghallen har styret i Cirrus bestemt at 2019 blir et pauseår. Som alle vet har tidspunktet for arrangementet vært en søndag i månedsskiftet januar-februar.

Det krever gode  forberedelser og mye planlegging for arrangementet. Ikke minst på selve dagen er vi helt avhengig av å ha en solid stab og en general i spissen. Og vitsen med all innsatsen er at det skal komme mye publikum som kan gi klubben en god inntekt.

De siste årene har det dessverre vært nedgang i publikumstallet. Det kan henge sammen med markedsføring, stagnasjon i nyheter, været, eller andre sportsaktiviteter. Og ikke minst har vi i år ikke funnet tilgjengelig messesjef og speaker. Dette er bakgrunnen for at vi har valgt å ta et pauseår.

Forhåpentlig kan Cirrus være tilbake i Ekeberghallen igjen om et år.

 

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *