Kåre Schanche har gått bort

Cirrus har mottatt den triste melding om at Kåre Schanche er død.

Det er Thorbjørn som har gitt oss denne triste beskjeden. Som kjent har Kåre vært Thorbjørns kompanjong i Thorbjørn & Kåre RC-seilflysport i en mannsalder. Selv om mange av oss har vært klar over at Kåre ble syk i høst, er det med dyp sorg vi nå hører at han har gått bort.

Kåre har også vært en dyktig pilot, klubbentusiast og konkurransedeltager i mange tiår. For alle oss i Cirrus har Thorbjørn og Kåre vært klubbens hoffleverandør av flyutstyr til virksomheten vår. Vi sender våre varme tanker til Thorbjørn, og til Kåres familie.

Kåre blir bisatt fra Vallø kirke i Tønsberg, torsdag 21. mars kl 1230.

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *