Workshop på neste klubbmøte

10. oktober har vi gleden av å invitere deg som medlem til en spennende workshop hvor vi stikker fingeren i jorda og snakker om hvordan det står til i klubben og og hvordan vi ønsker å ha det fremover. Rebecca Hansen fra Seilflyseksjonen jobber til daglig med bla. kultur og endring og har erfaring med klubbutvikling og skal hjelpe oss i vår prosess. Alle medlemmer vil om kort tid få en epost med link til en kort anonym spørreundersøkelse hvor vi trenger at alle svarer ærlig og rett frem. Og så håper vi på mannsterkt oppmøte på Idrettens hus på Ekeberg den 10. oktober kl 19. Vi gleder oss til å se deg der!

 

Skribent: Espen G. Bakke

1 tanke om “Workshop på neste klubbmøte

  1. Veldig bra initiativ 🙂 Det blir spennende å høre hva det kommer ut av dette.
    Jeg kommer garantert på neste klubbmøte 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *