Fin julebordfeiring i trivelig lokale

På klubbmøtedagen i desember ble det tradisjonelt julebord, i Korsvollhuset som vi har brukt for flere tiår siden.

Klubben er heldig som får levert juletallerken fra Gunnhild og Thorbjørn. Ribbe, pølse, medisterkaker, surkål, rødkål og 3 forskjellige sauser pluss sjokolademousse til dessert. De som ikke hadde meldt seg,- ja de kan jo bare si oj! Med Maike som servitør ble kvelden riktig trivelig og avslappende.

I papirflykonkurranse vant Thorbjørn overbevisende med 2 tusenpoenger, i varighet og distanse. Enkle, velbygde fly er ofte det beste!

I årets CirrusCup var det i alt 17 Cirrus-piloter som hadde deltatt i de forskjellige seilflykonkurransene, Cirrus 21, F3J og F5j.
Gratulerer til Jo Grini som i år gikk til topps og på nytt  kan briefe med den flotte vandrepremien som er laget av kunstneren Bjørn Sørvang Hansen. På de neste plassene fulgte Morten Bremsrud og Otto de Besche. Alle tre fikk en Altis V4+ i premie (høydemåler for F5J-konkurranser).

F.v. Morten, Jo og Otto

Deretter var det trekning i klubbens julelotteri. Her hadde klubben levert premier, og i tillegg stilte RC Modellflysport opp med mange fine premier. Her ble Stein-Vidar trukket ut gang på gang, ganske ubeskjedent!

Kveldens spesielle evenement var loddtrekningen for å vinne premien i konkurransen Samba-LiteSeat-Cup: En Pike Dynamic som var sponset av Otto Jæger i Jaeger-Liteseat AS og Samba Model. Dette var spennende. Alle med korrekt antall navnelapper var behørig skrevet opp og lagt i en bøtte. Førstemann som fikk sitt navn trukket 3 ganger ville vinne Pike Dynamic’en!  Dette kunne bli langvarig. Men han som hadde vært ubeskjeden under lotteriet var inne i en god trend: etter kort tid var 3 uttrukne navnelapper med navnet Stein-Vidar Torø på tavlen og han var dermed vinneren av årets Pike Dynamic!

Gratulerer Stein-Vidar! Velfortjent! Og stor takk til Otto Jæger og Samba Model!

Til slutt: Fantastisk gjeng å arrangere julebord med. Gutta stilte opp, og rigget opp og rigget ned. Takk til alle, Maike, Thorbjørn og Gunnhild!

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *