Nytt eller gammelt prosjekt? Fortell om det i ModellflyInformasjon!

Det er helt sikkert avvikende livsstil for de fleste av oss om dagen på grunn av koronatiltak. Antagelig driver flere av dere med forberedelser inne, i påvente av normale tider med flyaktivitet ute.

 

Fortell gjerne om det til alle! Bruk ModellflyInformasjon! Du kan lage info med et bilde om noe lurt, eller en artikkel om et prosjekt. Alt er av interesse. Ta gjerne frem noe du har gjort før, eller skal starte med nå. Eller skriv om noe viktig fra tidligere. Er det noe spennende som ikke har kommet frem fra utenlandsturer og konkurranser i fjor?

Ta bilder med telefonen, eller det som passer. Skriv som du kan! Redaktøren sørger for at det meste blir fint på trykk. Jon Gunnar er dyktig! For oss i Cirrus passer det fint om du sender innlegg til Dag Wingerei som styrer med seilflyspalten, dagwingerei@gmail.com

 

 

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *