Info fra NLF: Ikke glem koronavettreglene!

De fleste luftsporter kan i dag gjennomføres innenfor rammene av de generelle smittevernreglene og anbefalinger for smitteforebyggende tiltak. NLF har imidlertid blitt kjent med at koronavettreglene i noen luftsportssammenhenger ikke har blitt overholdt. Brudd på koronavettreglene vil kunne medføre uønskede konsekvenser for luftsport.

De siste dagene har koronasmitte blusset opp flere steder i Norge. Dersom økningen i koronasmitte i Norge ikke stoppes, kan myndigheten igjen komme med begrensninger som kan gjøre det umulig å utøve luftsport. Vi anmoder derfor om at alle bidrar til å begrense smitten mest mulig gjennom å overholde koronavettreglene.

Norges Luftsportforbund

 

I og med at flyplassen vår ligger i Indre Østfold som for tiden er av de mest utsatte områdene for koronasmitte, anmoder vi alle våre medlemmer som er i flyplassområdet å følge regler og bruke fornuft.

Husk:
Føler du deg syk: Bli hjemme! Hold minst 1 m avstand. Unngå nærkontakt. Husk håndhygiene.

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *