Klubbmøte med varm auksjon en kjølig oktoberkveld

Oktobermøtet ble en helaften auksjon! Som annonsert siden forrige møte var det nå duket for aksjon! Ikke altfor mange fremmøtte, men med oppvarmet og belyst hangar var interessen på topp, og flere hadde siktet ut (siklet på) saker som skulle sikres. Noen gjenstander steg også betydelig i verdi med muntre tilrop fra de passive, som supplement til auksjonarius’ oppmuntringer underveis i seansen.

Motorer, ESC’er, balsa, pianotråd, klyper, pinsetter, gamle og nye tøy- og klistremerker, verktøy og kjekt-og-ha-ting gikk unna. Et veldig bra resultat ble det for Cirrus. Takk til familien Aaser som lot oss rydde hobbyrommet etter Hans Peter!

I hytta var det selvfølgelig oppvarmet og med servering, og praten gikk etterpå med alt fra bilrace til gamle svev i hoppbakken.

Takk til alle fremmøtte, og for solide bidrag!

 

 

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *