Styreverv i Cirrus er morsomt og spennende!

Hei alle Cirrusvenner!

Det er kaldt for tiden, derfor er det få pilotspor på flyplassen vår (her nevner vi ikke en annen dominerende årsak!). Når februar er over, kommer mars måned med gryende flyaktivitet!

Februar er årsmøtemåneden, og årets møte skal avvikles på møteplassen Teams på Internett. Vi holdt klubbens første nettmøte i januar. Det var litt få som torde å stupe ut i det. Kanskje var det bare på grunn av manglende servering, men den delen kan man jo planlegge selv til årsmøtet.

Som vanlig blir det noen rokkeringer og utskiftninger i styret. Ny leder skal bl.a. velges, for undertegnede ønsker å gi plass for en annen.

Alle styrevervene i Cirrus er like morsomme. Klubben har et lite, trivelig og spennende miljø. Vi har Norges fineste flyplass for seilfly, og det er rom for utvikling innen teknikk, innflytelse/påvirkning og opplæring. Det har vi også en bra økonomi til.

Alle som har litt interesse og en tanke om å delta i styret i Cirrus bør melde seg. Det kan bli rift om plassene 🙂 . Om du ikke sier fra på forhånd, kan du rekke opp hånden på årsmøtet også!

Meld gjerne interesse til:
Espen G. Bakke, tlf 995 88 787 (valgkomitéen)
Kjell Bentzen, tlf 481 97 882 (leder)

Lykke til, og vel møtt!

PS.
Microsoft teams kan lastes ned her: https://www.microsoft.com/en/microsoft-teams/download-app
Link til Teams årsmøte sendes i egen e-post, når det nærmer seg.

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *