Appellutvalget i NLF har kommet med et vedtak i klage om habilitet

NLF appellutvalgs behandling av Otto Jægers klage om habilitet ved landslagsuttak for 2021-sesongen for klasse F5J

Appellutvalgets vedtak

Modellflyseksjonens landslagsuttak for 2021-sesongen for klasse FJ5 er ugyldig i sin helhet.
Ny tilrettelegging og nytt vedtak må fattes av habile personer.

Skribent: Kjell Bentzen

1 tanke om “Appellutvalget i NLF har kommet med et vedtak i klage om habilitet

  1. Jeg har fått informasjon fra fagsjefen for modellfly i NLF om at arbeidsutvalget i modellflyseksjonen har tatt appellutvalgets vedtak til etterretning. Narve Jensen er engasjert som settegruppeleder for årets landslagsuttak til EM F5J (begrenset til dette ene landslagsuttaket). Videre at Narve Jensen er modellflyseksjonens FAI-representant, og således den høyest rangerte sportslige tillitsvalgte. Han er forelagt resultatlistene og uttaksreglene, og vil på bakgrunn av disse gi en innstilling til styret på et lag på tre personer samt reserver til EM i F5J. Styret i modellflyseksjonen vil ta stilling til Narves innstilling og bestemme laguttaket så snart det lar seg praktisk gjennomføre.
    Hilsen Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *