F5J NC Hurum – Myhrene Gård – Resultater

Årets Hurum stevne i regi av Cirrus ble avholdt på Myhrene Gård. Det nye feltet gjorde det ganske spennende, siden det var nytt for alle.

Hurumlandet tro til med nesten sommer temperatur og strålende sol, slik det pleier å være på «solkysten» 😀 Piloter fra 5 forskjellige klubber stilte til start, Lillehammer MFK, Forus RCK, Røyken og Hurum MFK, Valdres MFK og Cirrus RCFK. Ekstra gledelig var det å få besøk fra Stavanger (Forus RCK), håper vi ser Joar igjen ved en senere anledning. Han hadde litt motor/regulator problemer, men med så mange som kunne hjelpe til, ble det etterhvert mye bedre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Litt svak vind i fra nord-nord-vest, gjorde at det før lunsj ble litt hang effekt på åsen nord vest for fly feltet. Men det var mulig å henge på noen bobler sør-over også, men ikke alle kom helt hjem. Folk hadde kledd seg som om det var høst, så stillongsen forsvant for flere i lunsjen, da det plutselig ble t-skjorte vær.

Ja, lunsjen ja, det ble servert nystekte boller med kokos og fersk kaffe. Stor takk til Beate som sto for serveringen. Var nok mange som var påmeldt kun for disse 😀 😀

 

Etter lunsj var forholdene forandret, noe som førte til flere bobler og litt svakere vind. Da var det mulig å starte under hundre meter, men skuldrene var da langt oppunder øra til tider 😀

Etter innledende runder var i rangert rekkefølge Jo Grini, Otto Jæger, Stein-Vidar Torø og Arild Langseid, klare for finale

I første finale omgang satset både Jo og Stein-Vidar på boble i sør. Jo klarte å følge den best, mens Stein-Vidar måtte lande litt for tidlig. Otto og Arild gikk for det safe i dobbel og trippel høyde. Til tross for veldig jevn siste runde, var løpet var kjørt for Stein-Vidar som endte på 4 plass.

Pallen ble til slutt slik:

  1. plass: Jo Grini, Valdres Modellflyklubb
  2. plass: Otto Jæger, Cirrus RCFK
  3. plass: Arild Langseid, Cirrus RCFK

Gratulerer til alle på pallen og spesielt Arild Langseid som har steppet opp ett par hakk i år, veldig hyggelig å se 🙂

Undertegnede hadde invitert alle påmeldte til grilling og kos på kvelden, og det ble en veldig hyggelig kveld.

Takk til Myhrene Gård ved Mari Myhrene for at vi kunne låne jordet, klubbhus og do-fasiliteter. Det var også ganske interessant å høre historiene til Magne Myhrene (faren til Mari) fra den tiden da han hadde flystripe på jordet. Han var medlem av Oslo flyklubb i sin tid og landet på gården med bla en Cub med ski.

 

Resultater fra innledende runder:

2021-09-25 F5J NC Hurum – Innledende

 

Resultater fra finale runder:

2021-09-25 F5J NC Hurum – Finaler

 

 

 

 

 

 

 

Skribent: Stein-Vidar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *