F3J NC Hurum – Myhrene Gård – Resultater

Første F3J stevnet noensinne holdt på Hurum, ble avholdt på Myhrene Gård i regi av Cirrus. Vi må takke Mari Myhrene for lån av jordet, klubbhus og do-fasiliteter.

I forbindelse med dobbelt stevnet (F5J lørdag og F3J søndag) på Hurum, ble alle deltakere lørdag og/eller søndag, invitert til frokost hjemme hos familien Torø. Det ble servert varme rundstykker, egg, kaffe og mye annet godt :-). Det ble en veldig hyggelig start på den ellers så grå morgningen.

Dagen på feltet startet med veldig lave tåke-skyer og et svak vind pust fra nord. Første omgang måtte utsettes en times tid. Tiden ble brukt til å hjelpe Joar Larsen med F3J oppsett på en Pike Dynamic. Han hadde tatt turen fra Stavanger for å delta på F5J dagen før og evt prøve noen vinsj starter på søndag, før hjemreise. Noen vinsj start ble det dessverre ikke, men mange gode tips fikk han med seg. Håper å se han på et F3J stevne igjen, men da hengende i lina med flyet 🙂

Vi fikk også besøk av en hyggelig nabo (Oelle Rowohlt), som var interessert i det vi holdt på med. Han hadde tatt med seg en liten drone og tok noen bilder. Nedenfor kan du se noen av bildene.

Da skydekket løsnet litt og sola kom frem, begynte vinden å ta seg opp, men nå fra sør-sør-øst. Det ble ganske humpete i høyden med 3-4 m/s og 6-7 m/s i kastene.

Innledende runder ble vunnet av Arild Langseid, som fløy overbevisende og sikkert med 4 av 6 mulige 1000 poengere (1000 poeng er seier i omgangen). Han hadde god margin til neste mann med 95,6%. De andre finaleplassene gikk til Jo Grini og Stig Magne Olsen.

Før finale rundene fikk vi servert fersk kaffe, nystekte vafler med syltetøy, smør og brunost. Det var en god trøst til oss som ikke var blant finalistene, takk Beate. Lag 3 innførte et nytt begrep, line-jente, da de fikk «lurt» Beate til å bli fast fallskjerm-henter 😀 Dette kan anbefales…..mange skritt spart 😀

Forholdene i finale rundene, var ikke som de hadde vært tidligere. Da er det gjerne de som har lengst erfaring og leser forholdene godt, som stikker av med seieren.

  1. Jo Grini, Valdres MFK
  2. Stig Magne Olsen, Lillehammer MFK
  3. Arild Langseid, Cirrus RCFK

Detaljerte resultater under bildene.

Først en video fra lag 3’s vinsj start:

20210926_154801_Slomo

Bildene er tatt av Beate Torø og Oelle Rowohlt.

Foto: Beate Torø

 

Foto: Beate Torø
Foto: Beate Torø
Foto: Beate Torø
Foto: Oelle Rowohlt
Foto: Oelle Rowohlt
Foto: Oelle Rowohlt
Foto: Oelle Rowohlt

 

Foto: Beate Torø

Resultater fra innledende runder:

2021-09-26 F3J NC Hurum – Innledende

Resultater fra finale runder:

2021-09-26 F3J NC Hurum – Finaler

Resultat lag:

2021-09-26 F3J NC Hurum – Lag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skribent: Stein-Vidar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *