Hei Cirrusvenner

Halve januar er passert og det er snart litt sent å ønske godt nytt år. Allikevel: Godt nytt år, med ønske om at vi kan dyrke hobbyen vår uten restriksjoner.

Kommende klubbmøte 10. februar er årsmøte. Det blir digitalt, som i fjor. Det ser ut til å kunne bli et enkelt valg av styre i år, for det foreligger allerede gode forslag. Dermed kan de som vegrer seg for å bli med på årsmøtet glemme bekymringene omkring valget. Selvsagt er det fullt mulig å komme med forslag, både på seg selv og andre, til styreverv! Info for deltagelse kommer!

En mulighet for medlemmer som deltar på årsmøtet er å komme med forslag til poster som bør inn i budsjettet. Her kan du påvirke! Er det noe du synes vi bør få til, eller få orden på, så er det på årsmøtet du kan få oppfylt ønsket. Kanskje kan det være deg som bidrar til at klubben får til noe som mange applauderer i ettertid. Økonomien i Cirrus er fortsatt så god at vi har råd til å etterkomme visse ønsker. Det er årsmøtet som bestemmer!

I år får Cirrus antagelig arrangementet av NM F5J som er seilflyklassen med propell (i motsetning til vinsjstart). Denne seilflyklassen er som kjent sterkt voksende i alle land! Om du ikke tar sikte på å delta, er det plass til frivillige. Eller du kan gjerne komme som tilskuer. Arrangementet er planlagt til siste helg i juni. Cirrus benytter resultatservice fra Gliderscore. Der er det også mulig å følge resultater på mobil eller pc. Cirrus har donert et beløp til Gliderscore for dette verktøyet, og har mottatt en hyggelig takk fra Gerry Carter i Australia som driver denne tjenesten på frivillig basis.

Allerede 20. mars inviterer vi til litt aktivitet. Da blir det Cirrus 21, der målet er å fly til sammen 21 minutter i løpet av 3 omganger, med start som du selv bestemmer. Ikke no’ stress. Dette er bare moro! Vi forsøker å lage Cirrus 21 for alle seilfly.

Vel møtt på årsmøtet og til flyaktiviteter!

 

http://www.gliderscore.com/OnLineScores.aspx

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *