Lykke til, til nytt styre!

Hei alle Cirruspiloter!
Da er tiden kommet for å si takk for meg i Cirrus-styret. Endelig må jeg nesten si, for det siste året har jeg nærmest vært som bisitter etter at det ikke var mulig å finne en ny leder på årsmøtet i 2021. I stor grad har vår gjenvalgte sekretær Stein-Vidar Torø stått for mye av jobben i Cirrus. Supert, og takk!

Til årets årsmøte hadde  Arild Langseid på nytt sagt seg villig til å påta seg lederfunksjonen. Takk, og gratulerer til Arild, det var fint!

Et nytt ansikt blir å se i styret: Bjørn Larsen. Bjørn er en allsidig pilot med kunnskaper som passer fint i klubben vår, ikke minst innenfor teknikk, IT og utvikling. Velkommen, Bjørn!

Takk også til Rune Undertun som forlater styret etter eget ønske. Runes innspill har ofte vært viktige for å kunne komme i mål.

Til de øvrige som fortsetter: Takk for utmerket samarbeid, og lykke til alle sammen.

Takk for meg i styret!

PS Jeg har meldt meg på til nye konkurranser i 2022. Velkommen etter! DS

 

 

Skribent: Kjell Bentzen

1 tanke om “Lykke til, til nytt styre!

 1. Hei,

  Tusen takk for tilliten og gode ord Kjell!

  Tusen takk og for en lang og tro tjeneste i styret – når du nå forlater styret er det godt å vite at du fremdeles ivrer for flyplassen vår!

  At jeg nå tok stafettpinnen til en ny periode som leder – er takket være det gode styret jeg har med meg. Stein-Vidar er en fantastisk sekretær og Stein Gisle som en dyktig og ryddig kasserer. Med disse to i viktige posisjoner i styret blir vervet som leder mye enklere. Resten av gjengen jeg har med meg i styret er også en god og konstruktiv gjeng så dette er jeg sikker på at blir bra.

  Velkommen også til Bjørn som frisk pust inn i styret. Nå ser det ut til at samfunnet åpner mer og mer igjen og vi håper vi kan gjennomføre et ordinært medlemsmøte i mars. Da har Bjørn tilbudt seg å vise litt om nye muligheter med 3D-printere. Selv har jeg brukt min 3D-printer i mange år til å printe masse flygreier i plast – men med nye tider har det kommet flere alternativer til plast. Kan det stemme at vi nå kan printe deler som er lettere men likevel sterkere enn balsa? hva med filament med carbon-fiber? Jeg gleder meg til mars-møtet!

  Vel møtt til oppvarmet medlemsmøte på flyplassen torsdag 10. mars. Se arrangementer for mer informasjon.

  med vennlig hilsen
  Arild

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *