Klubbmøte på flyplassen 13. oktober med tema FRIFLUKT

 

OPPDATERT 10. OKTOBER: Medlemsmøtet starter klokken 18.00 denne gangen! Vel møtt 🙂

 

Vi har invitert Atle Klungrehaug fra Skedsmo Modellflyklubb for å fortelle om seilflyklassene for frittflygende modeller. Selv om vi ikke dyrker dette interesseområde i vår klubb, får vi muligheten til å høre om og se seilflymodeller med aerodynamikk av ypperste klasse. Modellene er gjerne produsert i karbon fra de samme landene som vi kjenner, men allikevel er konstruksjon, styrke, mekanikk og elektronikk annerledes for disse seilflyene,- og måten termikk utnyttes på! Forhåpentlig tillater været demonstrasjon på flyplassen. Dette er imponerende saker!

I tillegg blir det tilgjengelig noe utstyr fra vårt medlem Stein Jaksland. Her kan du finne litt forskjellig «kjekt å ha».

Oppdatert 10.10.2022: Det er ikke meldt så veldig bra vær – men vi håper på bedring og starter medlemsmøtet klokken 18.00 denne gangen. Da har vi nok lys til å få se modellene fly (hvis været blir bedre enn det er meldt nå). Siden dette er litt tidligere enn vi pleier – blir det servert både pølser (fra klokken 18) og litt kaker etter at vi har fått høre Atle fortelle litt om modellene sine. Vel møtt!

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *