Hei alle Cirrusmedlemmer

På kommende klubbmøte torsdag 9. februar avholdes det årsmøte.

Årsmøtet er viktig. Hvis du har innspill til hva vi bør få til i klubben, bør du møte opp og komme med innspill. Fornuftige forslag kan diskuteres når vi setter opp budsjettet for neste år! Husk, det er medlemmene som kan få til forbedringer og endringer i klubben.

Styret som skal velges i klubben er viktig for hobbyen du gjerne vil drive med på flyplassen. Hvis du har et engasjement rundt hobbyen din, er nettopp du den rette, og den har vi bruk for i styret i Cirrus!

Et prioritert mål er å finne et fast, trivelig tilholdssted for klubbmøtene. Både forslag, og eventuelt innsats for å finne et sted vi kan leve med, er en viktige sak. Husk at klubbens møtested er en sosial møteplass! Det er kjempefint om du vil være med og engasjere deg i dette.

Velkommen til årsmøtet i Øvre Disen velhus kommende torsdag kl 1900!

Adressen er Østreheimsveien 3B i Oslo

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *