Stemningsrapport årsmøtet – klubben trenger lederkandidat

Årsmøte ble avholdt i «nye lokaler» for Cirrus i Øvre Disen Velhus på Årvoll i Oslo.

Årsmøte ble en hyggelig kveld uten store overraskelser – og årsmøteprotokollen vil bli publisert straks den fremstår i underskrevet form.

Både regnskap, årsberetning og budsjett forløp raskt og effektivt. Når det kom til valget var det meste enkelt, men heller ikke i år var det tilgjengelige kandidater til å kunne gjennomføre punktet om «valg av leder». Det var heller ingen som meldte seg under årsmøtet.

Det betyr at Cirrus nå står i litt limbo og en veldig uheldig situasjon.

Dersom Cirrus ikke innen rimelig tid kan få gjennomført valg av leder, vil klubben settes under administrasjon og avvikles. En naturlig konsekvens av dette – er at flyplassen vår må ryddes og avvikles sammen med klubben.

Klubbens leder har i mange år vært rekrutert fra konkuransemiljøet i Cirrus. Avtroppende leder vil nå utttrykke et ønske om at et av medlemmene som flyr for «kosen sin del» kan påta seg å bringe stafett-pinnen videre.

Jeg tror klubben kan ha godt av at noen som ikke har noen interesse for konkuranseflyging trer frem for å forme klubbens miljø til en mer sosial profil, vekke interessen for seilfly generelt og utvide horisonten forbi kjempedyre konkuransemodeller.

Klubben har en god økonomi – men vi er helt avhengige av å opprettholde medlemstallet i klubben for å beholde flyplassen vår. Det tror jeg vil være lettere om en ikke-konkuranseflyger kan tre frem som leder i klubben.

Med håp om at et medlem uten interesse for konkuranseflyging kan ta stafettpinnen videre slik at alle klubbens medlemmer kan fortsette å kunne fly på den fine flyplassen vår.

Interesserte bes kontakte Kjell Bentzen eller Espen Bakke i valgkomiteen, eller sende en mail til post@cirrus-rcfk.no.

mvh.
Arild Langseid

Skribent: Arild

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *