Hanstholm slik vi håper på

Cirrus’ tradisjonelle Hanstholm stevne fant sted som vanlig i Kristi Himmelfartuken, femti år etter at ‘gründerne’ var der første gang i forbindelse med NoM F3F i 1973. Nærmere tyve deltok hele eller deler av uken, medregnet svært hyggelig oppslutning fra damenes side, noe som også gjorde stevnet til en god blanding av herlig hangflyging, trivelig samvær og knytting av nye vennskapsbånd. Noen var hele uken og 17. mai ble feiret med middag på nyrestaurerte ‘Pynten’ restaurant. Uken bød på varierte og flotte forhold med kraftig nordvest de første dagene, etter hvert sol og moderat vind rett inn på et innbydende Sø Bugt hang. De siste dagene bød på blå himmel, sol og svak nord til nordøst vind og flyging på hyttehanget. Dermed lå alt til rette for en god blanding av flyging med alt fra lette dlger, oldtimere, flygende vinger og foamies, samt noen tidlige ettermiddagstimer på søndagen også karbonspyd og en majestetisk 4m LS-6.

Og ikke minst, vaffelservering og felles sjømatmiddag utendørs med langbord og festlig stemning til solnedgang og vel så det. En særlig takk til damene som stelte i stand.

IMG_4996 – Retroflight 3

IMG_0804 – Weasel

IMG_0808 – Mini Ellipses

IMG_5004 – LS-6 hyttehanget

Skribent: OttodeB

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *