F5J NC Lillehammer 7.okt – Resultater

Årets siste F5J Norges cup konkurranse ble arrangert i kalde forhold (-3 grader på morgenen) og mye vind. Arrangert av Lillehammer MFK på Åsen flyplass, ca 750 moh. Ikke så mange som deltok, men vi som deltok hadde det gøy. Før lunsj lå vinden på 6-8m/s,så ballst i modellen var nødvendig, og veldig lite termikk, om noen. Solen var oppe og det var mulighet for å få litt farge i fjeset i det minste. Etter en fantastisk lunsj av Stig Magne Olsen som serverte oss hvalkjøtt (fantastisk!!!) og kanelsnurrer, endret været seg litt og vi kunne nå begynne å følge termikk. Alle fikk noen dårlige runder og noen små blodbad i landingssonen. 8 innledende runder og 2 finaler. Team Lillehammer toppet listen etter innledende runder, vi andre får skylde på hjemmebane fordelen 🙂  Veldig hyggelig å se Eivind Larssen som toppet listen innledende. 

I finalen stakk Jo Grini av med seieren, med Eivind Larsen på andre plass og Stig Magne på tredje plass.

Gratulerer til alle tre 🙂

Detaljerte resultater fra innledende runder:

2023-10-07 NC LMFK Detaljerte resultater Innledende runder

Resultater fra finale runder:

2023-10-07 NC LMFK Finaler Overall

 

Skribent: Stein-Vidar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *