God Jul fra Cirrus

Kjell Bentzen brukte en av årets korteste dager til å testfly sine nyeste F3L og F5L. Og i dag kommer julenissen!

Julemøtet ble en koselig kveld i god tradisjon, med gløgg, premieutdeling Cirrus Cup, utlodning, quiz og denne gangen også auksjon. Bespisningen ble i år som i fjor forenklet – altså pizza. I forkant ble aktivitets-kalender 2024 diskutert og supplert med innkomne og nye forslag. Også lokalt regelverk, som er under utvikling, ble luftet.

Aktiviteten i Cirrus Cup har tatt seg opp igjen etter pandemien.   Vinner ble Stein Vidar Torø, med Arild Langseid på andre og Kjell Bentzen på tredje plass. Vi gratulerer🎉. Lotteriet ble vellykket og bragte litt inn i kassen hos kasserer Stein Gisle. Vi takker RC Modellflysport for fine premier. Kjells tradisjonelle luftfarts Quiz var ordentlig morsomt. Tre lag kjempet durabelig og dysten ble vunnet av Otto J. Og Rune.

Nytt og morsomt innslag var auksjon. Kjell donerte en F3L modell, se bilde nederst. Det er jo noen som allerede har slik(e) og flyet egnet seg dermed bedre for auksjon enn lotteripremie. Morten Westereng vant budrunden og kan dermed komme seg raskt i gang med å prøve seg i denne klassen.

Alle medlemmer og nettsidegjester ønskes Riktig God Jul og Godt Nytt År

Skribent: OttodeB

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *