Gratulerer Gunnar Berge, hundre år 10. desember

Gunnar Berge er fortsatt Cirrus medlem. Jeg gratulerte ham personlig over telefon i går. Han fortalte at han fortsatt har glede av å fly, denne sesongen spesielt med en Fokker Eindecker med 110cm vingespenn. Han flyr oftest ved Bogstad og jeg er blitt fortalt at gartnerne på gården hjelper veteranene med å klippe en passende stripe på gresset!

SONY DSC

En god del av oss har hatt glede og moro av å være sammen med Gunnar gjennom mange år da han interesserte seg mye for RC-seilflyging. Både F5J flyging på Spydeberg og hangflyging på Hanstholm. Vi legger ved et bilde av Gunnar med hans Graphite og et fra Hanstholm sammen med hans gode venn Arne Simonsen.

Cirrus gratulerer og ønsker Gunnar en super 100 årsdag.

 

Skribent: OttodeB

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *