Et lovende RES-treff hos Cirrus!

Det ble en herlig lørdag på flyplassen. 4 gjester kom til det annonserte RES-treffet; Morten fra BMK var tidlig på plass og litt etter kom Terje, Sten og John fra Asker MFK. I tillegg var Morten, Thorbjørn og Kjell fra Cirrus, og Alf Erik som velvillig veileder og fotograf. Thorbjørn var test- og prøveflyger for noen av gjestene. Av RES-modeller var det bl.a. Samba, Wiki og CXRES 2M.
Det var perfekt vær for RES og mye utvekslig av gammel morro og ny erfaring.
Cirrus har utstyr for de som har lyst å komme på besøk for å prøvefly med strikk/line, og vi har ladebord for de som har behov for å lade batteri. Som medlem har du alt tilgjengelig. Ofte er det andre tilstede som gjerne vil bidra. RES er en klasse som burde passe alle som har sans for modell-seilfly.

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *