Resultater F3J Norges cup 5.mai

Årets andre F3J Norges cup ble arrangert hos Cirrus den 5.mai. Dagen før ble brukt til trening i 20-25 grader og nydelig vær, men konkurranse dagen var det meldt lavt skydekke og regn. Vi forventet det verste, men håpet på det beste.

Dagen startet med noen lave skyer, men ingen regnbyger i sikte, så starten gikk etter programmet. 7 piloter stilte til start og ingen forsvant i skyene 🙂

Kenneth Thommesen vant, som sist, de innledende rundene, men i finalen var det Jo Grini som stakk av med seieren. Kjell Bentzen ble beste Cirrus pilot med en flott 3 plass innledende og i finalen. Han fløy jamt og fint hele dagen. Gratulerer til alle sammen.

Kenneth ble angrepet av rovfuglen som har revir øst for stripa, se siste bilde. Han ble advart 🙂

Jeg vil gjerne takke alle som deltok. Dette hjelper landslaget med veldig god trening frem mot VM i august. Samtidig oppmuntrer jeg alle F3J piloter til å delta i det siste stevnet før VM. Møt opp på Spydeberg søndag 9.juni og gi oss en skikkelig kamp 🙂

 

Resultater innledende runder:

F3J Norges Cup 2024-05-05 innledende

Resultater finale runder:

F3J Norges Cup 2024-05-05 finale

Skribent: Stein-Vidar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *