Grip sjansen,- delta som tidtager under VM på Starmoen ved Elverum

Enda en sommerhilsen til Cirrus-medlemmer!

Har du en dag, eller to, eller tre i årets sommerferie? Kan du tenke deg å ta en tur til seilflysenteret ved Elverum og delta som tidtager i VM for seilfly? Det foregår 27. og 28. juli (som et innledende stevne) og med VM-dagene 29. juli – 1. august (kl. 0930-1800 hver dag).

Cirrusmedlemmer har bidratt i mange år opp i gjennom som tidtager på NM og nordisk mesterskap. Dette er ikke noe vanskeligere, bare mye større, med piloter fra Europa, USA og Australia. Hvorfor ikke ta en tur og se på? Kanskje bli litt inspirert, og finne ut at du kan være tidtager mens du allikevel er der!

Du er hjertelig velkommen. Melder du deg får du kr 1000 pr. dag, selvfølgelig med lunsj (det dekker jo reisen din). Og hvis du vil trå til enda en dag får du overnatting på seilflysenteret.

Ta kontakt med Kjell på førti-åtte nitten sytti-åtte åtti-to.

Begge foto: Kjell Bentzen

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *