Påmelding

Utdrag fra referat Konkurranseseminar 2002
Inge Balswick kom med forslag til å gå tilbake til den gamle ordningen slik at folk står fritt til å danne sine egne 3-mannslag for påmelding til stevnene.
Det var litt diskusjon rundt hvilken ordning som vil tjene flest konkurranseflygere i klubben. Inge B. framhevet at F3J i stor grad var en lagidrett og at det derfor var viktig at piloter aktuelle for representasjonslag i størst mulig grad også får trent sammen under lokale stevner. For uttak til representasjonslag ble det sagt at alle stevner var like viktige, klubbstevner som andre. Et motargument er at hvis de antatt beste flyverne hele tiden flyr på samme lag og dermed ikke møter hverandre før i eventuelle finaler, så vil disse flyverne aldri få noen god konkurransetrening som tilsvarer det de vil møte ”ute”. I tillegg vil dette indirekte gjøre det vaskeligere for andre gode piloter å nå opp til det resultatnivået som de antatt beste lettere oppnår ved å fly sammen. Og som resultat av dette igjen blir det vanskeligere for outsidere å bevise at de hører hjemme på eventuelle representasjonslag.Nå er dette først og fremst en intern sak for Cirrus, og siden Inge Balswick er oppnevnt som ”Sportslig leder, seil” i Cirrus så er det naturlig at han avgjør hva som er best for konkurranseflyverne i klubben den kommende sesong. Enkeltpiloter og lag i Cirrus som ønsker å melde seg på stevner skal framsette sine ønsker til sportslig leder. I praksis betyr dette at også Cirrus’ medlemmer melder seg på som de selv ønsker, dvs. SAMMEN med èn eller to andre, eller individuelt! Inge Balswick

Edit:2022-01-25, Stein-Vidar Torø

For å heve kvaliteten og tid til disposisjon på Cirrus’ hovedkonkurranser, innføres det fom. 1999 forhåndspåmelding til F3B, F3J,F3K og F5J konkurranser. Det gis mulighet for påmelding i inntil 3-mannslag (4), men man kan selvsagt melde seg på indivduelt (eller kanskje «2 gode naboer»). Cirrus forbeholder seg allikevel rett til å splitte lag om nødvendig. Påmelding gjøres via klubbens hjemmesider (betaling skjer dog fortsatt på plassen på konkurransedagen).

Påmelding via klubbens hjemmeside (Frist: Kl. 20:00 dagen før aktuell konkurranse). Arrangementliste.

 

F3B, F3J, F5J og F3K stevner:

 • 20:00 (dagen før) – Siste påmeldingsfrist , kr. 200,- (Junior: kr. 50,-)
 • 08:00 (konkurransedagen) – Oppmøte stevneleder/arrangøransvarlige
 • 08:30 – Oppmøte deltagere
 • 09:00 – Siste påmeldingsfrist på «sjansebillett», kr. 300,-
 • 09:30 – Brifing
 • 10:00 – Start flyving

Klokkeslett «vanlige» stevner (LSF, Elektro, etc.) som før:

 • 08:30 (konkurransedagen) – Oppmøte stevneleder/arrangøransvarlige
 • 09:00 – Oppmøte deltagere
 • 10:00 – Siste påmeldingsfrist,
 • 11:00 – Start flyving

Klokkeslett og priser Norgesmesterskap/andre stevner – se innbydelse.

Cirrus har fra 29. februar 2012 tatt i bruk et nytt registreringssystem for stevner. Du finner oversikten her. I tillegg vil du se et menypunkt i øverste menyrad som heter Arrangementer. Du finner en liste over alle arrangementer Cirrus har på agendaen det kommende året. Alle stevner, møter osv. skal stå her.

Etter en påmelding, kan du se hvilke arrangementer du er påmeldt til ved å klikke «Mine påmeldinger».

 

5 tanker om “Påmelding

 1. Tilbaketråkk: Anonym

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *