Samba-Liteseat Cup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere onsdags Cup heter nå Samba-LiteSeat Cup. Dette er et samarbeid mellom Samba og Jaeger-Liteseat AS.

Samba vet de fleste hva holder på med. De lager noen av verdens fremste konkurransemodeller til F3B/F/J og F5J. Pike Perfection, Precision, Perfect, Dynamic, får det vel til å ringe en bjelle hos de fleste.

Jaeger-Liteseat AS er drevet av Otto Jæger, og utfører karbonreparasjoner av det meste. Primært sykkelrammer og -hjul, men etter hvert også en del flyvinger/-kropper. Har også utviklet sitt eget unike karbonsete til sykler med en fleksibilitet helt uten sidestykke i sykkelverdenen.

Cupen var først ment som en mulighet til å premiere beste pilot gjennom sesongen (ca. 10 – 11 onsdagskvelder). Ved nærmere ettertanke vil det sannsynligvis bare være 4 – 5 stykker som har mulighet for å vinne premien, og kanskje ikke riktig metode for å trekke nye ansikter inn i miljøet. Etter forslag fra styret i Cirrus, er dette gjort om til å være en premie som vil bli trukket på Cirrus sitt julebord i desember 2019.

Alle som deltar på Samba-Liteseat Cup, F5J Vårstevnet på Cirrus, Åpent Mesterskap eller Norges cup stevner får ett lodd hver gang du deltar.

For at et stevne skal telle til premie, må det være minst 6 deltakere, og det må flys minst 4 tellende runder. På Samba-Liteseat cupene vil det være lov til å ta omstart.

I desember trekkes så vinneren. Trekning vil foregå ved at førstemann som trekker tre lodd med sitt navn på vinner. Fordelen med dette er at gode piloter ikke favoriseres, hensikten er å trekke flere piloter inn i F5J miljøet, enten du er 
nybegynner eller proff.

Hva er premien:

Premien er en F5J Pike Dynamic i valgfri utførelse! Leveranse februar/mars 2020.

Gevinsten er grunnutgaven. Ballast, LDS, servoer osv. ordner/betaler du selv. Det samme gjelder eventuell frakt og moms.

Det er frivillig å delta, og det koster ikke noe utenom de vanlige gebyrene på åpne/NC stevner.

Håper du blir med!

http://www.f3j.com/index.htm

https://jaeger-liteseat.no

 

2019 – Deltaker liste og oversikt over stevner som inngår i cupen

https://www.cirrus-rcfk.no/terminliste-2/samba-liteseat_2019/

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *