Nytt fra forbundet

* Terminlista er allerede full av stevner
* Når du skal planlegge sesongen for 2014 kommer du ikke utenom terminlista. Her legger klubbene selv inn sine planlagte stevner, og i år settes nye rekorder i antall aktiviteter over hele landet. Det første stevnet går av stabelen allerede 15. mars. Se full oversikt her: http://nlf.no/modellfly/terminliste
*************************
Sponset melding fra Eureka RC: * Eureka RC og Weatronic inviterer til en presentasjon av Weatronic og Weatronics produkter * Weatronic kommer nå med sin lenge etterlengtede og revolusjonerende nye sender. Markedssjef Ralf Hartmann og utviklingssjef Jens Ackermann tar turen til Oslo for å snakke med kundene og presentere alle Weatronics produkter. Dette er en unik mulighet til å ta de nye Weatronic-senderne i øyesyn før den offisielle lanseringen! Stedet er Nordre Skøyen hovedgård, 27. mars kl 19:00.Mer informasjon og påmelding: http://www.eureka-rc.no/catalog/product_info.php?products_id=600
*************************
* Noen få plasser igjen på instruktørkurs i Oslo * Det er i skrivende stund kun tre ledige plasser på instruktørkurset i Oslo 27. mars. (Neste kurs vil bli på Starmoen i forbindelse med Luftsportsuka i juni). Informasjon og påmelding: http://nlf.no/modellfly/instrukt-rkurs-i-oslo-nytt-kurs Vi gjør oppmerksom på at det er klubbstyret som melder på kandidater, du kan ikke melde på deg selv.
* Referat fra årets ledermøte
* Ledermøtet ble avholdt 1/3 på Best Western Oslo Airport Hotell på Gardermoen. Her finner du referat, presentasjoner og andre relevante dokumenter fra møtet: http://nlf.no/modellfly/ledermote2014
* Seksjonens ildsjeler hedret
* På årets ledermøte mottok flere av seksjonens ildsjeler velfortjent heder:
Vi gratulerer!
* NB: Husk å betale din kontingent – ellers får du ikke MI nr 2! * Vi tar ut adresselister i begynnelsen av neste uke. Din forsikring er kun gyldig dersom du NLF har registrert din kontingentinnbetaling.
Kom deg ut og fly, og vis hensyn.
Med vennlig hilsen
Jon Gunnar Wold
Fagsjef/avdelingsleder Modellflyseksjonen Norges Luftsportforbund
************************************************************
Norges Luftsportforbund Direktesendt post fra MeLWin
************************************************************

Skribent: Espen G. Bakke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *