F5J Klubbmesterskap 2018 Resultater

Lørdag 29 september ble det avholdt klubbmesterskap i F5J

Været var ikke helt på vår side. Kaldt, grått og litt regn midt på dagen. 5 stk påmeldt og kun 4 møtte opp. Vi avbrøt for lunsj, da regnskuren kom i 11-12 tida. Men etter en times tid, var vi igang igjen. Vi fikk flydd 12 runder og var veldig fornøyd med det.

På morgenen var det ganske dødt, men da vi skulle fly første runde, begynte det å blåse opp. Alle skulle kanskje ha fylt i litt ballast, for ingen klarte å lande i nærheten av merket på første runde. Ble litt bedre med ballast, men det ble ikke mange runder med full tid. Rett og slett vanskelige forhold. 

Det er en liten forandring i de opprinnelige lister. Otto fikk stryk i første runde for å lande i sikkerhets område. Dette er feil. Det var godt innenfor 75 m, men får selvfølgelig straff på 300 poeng. Flytid var egentlig lengre, da alle hadde landet god tid i forveien, men for sikkerhets skyld settes denne til samme tid som Alf-Erik. Høyden er avlest på Altis til 171,3 m. I runde tre er flytid oppgitt til 5 min. I følge Altis er flytid mer enn 6 min., men settes til det.

De som møtte opp var:

Kjell Bentzen: Simitri

Otto Jæger: Elasto/Pike Dynamic

Alf Erik Ross: Pike Dynamic

Stein-Vidar Torø: Tragi 802EV/Aspire

Gratulerer til Alf Erik som overbeviste igjen.

Resultater:

Overall Results

Flight Scores

Round Scores

Landing Results

Height Penalty

 

 

 

 

 

Skribent: Stein-Vidar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *