Vinterklar hytte på flyplassen,- og der skal vi også ha kommende klubbmøte 14. november, med varme Pølser!

De siste par ukene er hytta på flyplassen blitt ferdigstilt. Innvendig og utvendig er det meste fullført, og mye av utstyret som har vært lagret i den ene hangaren er ryddet inn i den renoverte hytta.  Dette var et resultat av ordentlig skiftarbeid siste uke. Flott jobb av Øistein, Ole, Otto J, Alf Erik (og tar med undertegnede også).

I tillegg har Henri Pedersen gitt oss et møblement til hyggekroken. Tusen takk til Henri for verdifullt bidrag!

Kommende klubbmøter kommer ikke lenger til å bli avholdt i Idrettens hus på Ekeberg. Årsaken er at området skal renoveres og det kommer til å ta et par år! Vi har forsøkt å finne et annet bra lokale for årets to siste møter, og for novembermøtet 14. november velger vi å avholde møtet, inne, på Spydeberg. Det blir noe nytt og spennende! Selv om hyggekroken har begrenset plass, har vi mange stoler som kan benyttes så det blir nok plass til alle. Vi oppfordrer alle som har mulighet til å innta flyplassen på kommende klubbmøte. Ta gjerne med noe du har lyst å presentere, eller vise andre medlemmer.

VELKOMMEN TIL INNEMØTE PÅ FLYPLASSEN 14. NOVEMBER

EDIT: Vi kjører pølseservering på dette møtet og garantert varme i ovnen

SISTE: Utstyrsdelen har fått ny belysning

 

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *