Snøvær til tross: vi forsøker å gjennomføre klubbmøtet på flyplassen 14. november

Hei alle Cirrusvenner,

Som annonsert, har vi valgt å avholde kommende klubbmøte på flyplassen. Dette henger sammen med at vi ikke får benytte Idrettens hus på Ekeberg på lang tid fordi anlegget skal renoveres.

Vi har spurt Mikroklubben, som er vår nabo på flyplassen, om de kan klare å måke veien frem til klubblokalet på flyplassen innen klubbmøtet torsdag. De vil gjøre sitt ytterste for å få det til. Hvis det ikke lykkes, må vi be om at ingen med bil som klarer å ta seg frem i snøen, kjører på stripa til Mikroklubben, men bare holder seg langs veien vår 🙂

Ellers ønsker vi alle velkommen til pølser med lompe/brød og tilbehør: rekesalat, potetsalat, løk, eller bare sennep/ketchup!

PS! Julemøtet 12. desember vil bli holdt i Korsvollhuset som Cirrus har benyttet for noen tiår siden. Der blir det tradisjonell julemat, lotteri og flykonkurranse, foruten trekning av en Pike Dynamic fra Samba-LiteSeat Cup. Dette kommer vi tilbake til.

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *