Overraskende godt fremmøte på novembers klubbmøte på flyplassen

Hytta var varmet opp i god tid før torsdagens klubbmøte. Det ankom både kort- og langveisfarende medlemmer, og antallet var høstens sprekeste! Det varmet også, i dobbel forstand!

Kveldens hovedemne var at vi nå må bli flinke til å rapportere om uønskede hendelser i forbindelse med modellflysporten. Noe alle kan lære av. Det er nødvendig for å ha et oppegående system, bl.a. for at tilliten som er gitt fra Luftfartstilsynet kan opprettholdes. Husk at medlemmer i Norges luftsportforbund har spesielle rettigheter sammenlignet med dem som står utenfor. Dette handler ikke om at noen skal bli stilt i dårlig lys. Det handler heller ikke om at vi skal rapportere en dårlig landing. Fornuften skal også brukes. Dette gjelder sikkerhet. Sammenlign det gjerne med krav som til daglig gjelder i yrkeslivet.

Det ble informert om at rapportskjema er enkelt å finne på NLfs hjemmeside under Modellfly, Rapportere hendelse. https://nlfmodellfly.wufoo.com/forms/m1efqk760jdbqfn/

I Cirrus skal bl.a. stevneleder sørge for at hendelser som skjer i en konkurranse skal rapporteres (jfr. bortflyging av modell, tap av kontroll, landing på parkeringsområde, utilsiktet motorstart … Bruk fornuft).

Som utsending fra RC Modellflysport hadde Thorbjørn tatt med en spennende innendørsmodell RT ULTRAmate EPP RT Design og to nye ladere, fra Graupner (verdens minste?) og Junsi/Hacker (de gikk unna!).

Terminliste ble diskutert både før og under møtet. Otto J var også i kontakt med Bodøgutta for å finne passende tidspunkt for NM F5J 2020 som Cirrus antagelig skal arrangere 🙂

Det ble gitt info om årets julebord som skal holdes i Korsvollhuset. Serveringen blir heldigvis etter god, gammel oppskrift med juletallerken fra Gunnhild, og Thorbjørn. Vi er heldige i Cirrus!

Forøvrig ble den annonserte bevertningen til kvelden møte satt pris på: gløgg, pølser med alt av tilbehør og kaker i mange former! (håper ikke dette setter standard for fremtidige møter, (leders anm. 🙂 ).

 

 

 

 

 

 

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *