Årets første F5J 2022 gjennomført

Årets første F5J ble gjennom ført etter en kald natt/morgen. -7 grader når jeg ankom flyplassen. Det var sol hele dagen med lett vind fra nord-nord-vest og til tider rett fra vest. Fin termikk og dertil lumsk synk, noe flere fikk erfare i løpet av dagen. 11 piloter var påmeldt, men 10 stilte til start. Espen Bakke fløy med «spantebygg», en Circle Dancer 3600. Bjørn Larsen stilte i sitt første Norges cup og Joar Larsen kom helt fra Stavanger for å delta. Hærlig 🙂

Da er det bare å se frem til neste stevne 🙂

 

Resultater:

Innledende runder: Spydeberg F5J Innledende 20022-04-02

Finale runder: Spydeberg F5J Finaler 2022-04-02

 

Bilde av pallen, f.v. 2.plass: Stein-Vidar Torø, 1.plass Jo Grini og 3.plass: Stig Magne Olsen

Skribent: Stein-Vidar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *