Resultater F5J NC 6.mai

Etter at frost natten hadde forlat åstedet, dukket det etterhvert opp 7 piloter for dagens F5J Norges cup stevne. Det var meldt sol hele dagen og litt vind 3-9m/s. Værmeldingen slo til og det ble en virkelig flott vårdag.

Vi må takke av både Ole Norskogen (88år) og kasserer i klubben Stein Gisle Hansen, som bidro som tidtagere.

Det ble flydd 2 grupper i hver runde med 4-3 piloter i hver gruppe. Det ble til og med tid til en kaffe pause innimellom rundene, noe flere satte pris på.

Ny regel i F5J gjør at man ikke kan stryke en runde hvor motor har blitt restartet. Dette ble dessverre skjebnesvangert for Otto Jæger. Det ble kanskje litt for mange lave starter, og motor måtte til slutt restartes.

Eivind Larsen har ikke deltatt i mange F5J konkurranser, tror det er 1 tidligere, men han fløy stabilt igjennom hele innledende og havnet innledende på 2.plass og 4.plass totalt, imponerende 🙂

F.v. Arild Langseid, Alf Erik Ross, Stein-Vidar Torø, Eivind Larssen, Kjell Bentzen, Otto Jæger og Halvard Bjørndal.

4 stk fløy finale runder. Her var det Arild Langseid som dro i land seieren, gratulerer.

Detaljerte resultater innledende runder: F5J NC Spydeberg 2023-05-06 Innledende runder

Detaljerte resultater finale runder:  F5J NC Spydeberg 2023-05-06 Finale runder

Finalister f.v. 2.plass Stein-Vidar Torø, 1.plass Arild Langseid, 3.plass Kjell Bentzen og 4.plass Eivind Larsen.

Skribent: Stein-Vidar

1 tanke om “Resultater F5J NC 6.mai

1. Må få lov til å kommentere dette.

Flighten hvor motor ble startet var min høyeste for dagen, godt over hundre meter, men gikk rett i synk. Måtte slå på motor for å komme hjem.
    Den andre nullen (runde 3) var «egentlig» en 1000 poenger med ca. 30 i start høyde og også 50 landing og 9,58. Så det var ikke det at det ble «for mange lave starter» Disse fungerte helt greit. Men jeg klarte selv å slette loggen for denne turen ved å ta en kjapp test av altis’n. Det var en tabbe,.. Om ikke hadde jeg hatt 6965 etter innledende.