Resultater F3J Norges cup 7.mai

Seilfly med linestart lever! Nå er Norge til og med i ferd med å skulle arrangere verdensmesterskapet i F3J i 2024!

På det jordnære planet arrangerte Cirrus norgescupstevne 7. mai. I fravær av noen av «gjengangerne» var allikevel fremmøtet brukbart i en travel mai-måned. Kred til Vingen-gutta!

Det ble fine forhold for seilflyving. Kaldt er det fortsatt, men sol og passe vind fra flere kanter i løpet av dagen ga for det meste mulighet for full tid i omgangen. Espen stilte med «fulladet» startbatteri som viste seg å være ganske flatt. Da blir det dårlig start-høyde! Stein-Vidar tok oppgaven med Gliderscore, der resultatene kan følges av hvem som helst underveis på nettet. For pilotene er det et stort bidrag med så rask håndtering underveis. Takk til Stein-Vidar fra stevneleder!

Stor takk også til Thorbjørn Jespersen som ankom, og uten videre tok jobben med å hente liner for alle de tre lagene! Selvfølgelig ble han også ønsket som spotter i finalen.

Arild Langseid, Øivind Ellevog og Jørgen busk endte i finalen. I første omgang kom dessverre høyderoret til Øivinds modell i nærkontakt med albuen til Kjell, som var startmann. Høyderoret fikk en skade og Øivind måtte kaste inn håndkledet, men var allikevel i godt humør over finaleplassen! Flott, Øivind!

Arild er blitt en super-pilot. Ikke bare vant han lørdagens stevne med motorstart F5J, han gikk like godt bort og tok seieren i F3J også! Gratulerer så mye!

Resultater finnes i linkene nedenfor. Vel møtt neste gang!

Hilsen stevneleder Kjell

 

Detaljerte resultater innledende runder:F3J NC 2023-05-07 Innledende runder

Detaljerte resultater finale runder:F3J NC 2023-05-07 Finale runder

Detaljerte lag resultater:F3J NC 2023-05-07 Lag resultat

Skribent: Stein-Vidar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *