Sesongen 2024 – aktivitetskalender

Fortsatt blir dagene kortere og mange av oss mekker fly mer enn vi flyr. Klubben er i gang med å forberede 2024 sesongen og en ganske åpen aktivitetskalender er lagt ut på hjemmesiden. Klubbmøter, årsmøtet, Hanstholm og de vi vet om av mesteskap er lagt inn eller legges snart inn i kalenderen. Aktivitetsdager i klubbregi, temadager og konkuranser, og NC seilflykonkurranser skal fylles inn. Men først ønsker vi oss innspill til aktiviteter og ikke minst at medlemmer melder seg til å være aktivitets- og stevneledere. Tenk gjennom hva du kan bidra med neste sesong, gjerne med konkrete datoer. Skriv gjerne epost til Stein-Vidar. Det er nå vi har best mulighet til foreslå og samordne våre egne ønsker mot NLF RC-seilflykalenderen, enten det gjelder egne lokale stevner eller søknader om å få arrangere NC-stevner. Alle forslag blir fremmet på første del av julemøtet den 14. desember og vi oppfordrer alle medlemmer til å komme. Det er en god sjanse til å ytre ønsker og synspunkter om utforming av neste års aktivitetskalender for flyplassen vår.

Styret har så langt besluttet å søke om å arrangere NM F5J 22-23. juni. Det er ønskelig med frivillige til å hjelpe, særlig gjerne en stevneleder som ikke selv skal delta i konkurransen. NM F3J går en av de to første helgene i september. VM F3J, antagelig med et internasjonalt forstevne, går på Starmoen 27. juli – 4. august. Har du lyst til å være med å arrangere? Meld gjerne fra til Espen eller Otto. Hva med F3L og F5L? Vi har kjørt tema aktivitetsdager og lokale, åpne konkurranser de siste to sesongene. Det bør vi fortsette med. Er aktiviteten også kommet dit at vi bør vurdere klassemesterskap?

På julemøtet blir det også denne gang lotteri og Quiz o.a. Møt opp og ha det hyggelig med klubbkamerater. Helst påmelding på nettsiden, se invitasjon i tidligere ‘nyhet’. Ha en fin adventstid og vel møtt på julemøtet.

Skribent: OttodeB

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *